سوالات متداول
پادری آلومینیومی نسل جدید پادری ها و گرد گیر های قدیمی است که در قسمت های مختلف ساختمان اجرا شده و کاربرد و کارایی فراوانی دارد. همان طور که از اسم این محصول مشخص است ، شاسی نگهدارنده آن تماما از آلومینیوم آنادایز شده بوده که قسمت رویه ی آن از موکت 100% پلی پروپیلن پوشش می خورد. پادری آلومینیومی از دوام و ماندگاری بسیار بالایی برخوردار بوده و سالیان سال کاربرد و کارایی دارد. مدل های گوناگونی از پادری های آلومینیومی موجود هستند که هر کدام نسبت به کاربرد و طراحی آن ، مناسب برای یک فضا با کاربری مشخص هستند. با ما همراه باشید!
مدل های مختلف پادری آلومینیومی هر کدام برای محدودیت های محیطی مختلفی ساخته و طراحی شده اند. انتخاب یکی از مدل های پادری به عوامل مختلفی بستگی دارد ، از جمله : میزان تردد محیط ، بیرونی و یا درونی بودن محیط اجرایی ، نوع کاربری ساختمان و عوامل دیگر. شما عزیزان می توانید جهت بازدید و مشاوره رایگان در محل ، با شماره های ذکر شده در سایت تماس گرفته تا در اولین فرصت کارشناسان ما به همراه نمونه ی کامل محصولات در محیط شما حاضر شده و با ارائه ی توضیحات کامل ، بهترین و مناسب ترین مدل پادری آلومینیومی را به شما پیشنهاد دهند.
منظور از یک سانت و یا دو سانت بودن پادری آلومینیومی ، ارتفاع تمام شده ی محصول می باشد. تفاوت این ارتفاع در شاسی آلومینیومی نگهدارنده پادری می باشد. قسمت رویه که از موکت پوشیده می شود در هر دو مدل یکسان می باشد. به عبارت دیگر موکت گروه یک سانتی و گروه دو سانتی یکسان می باشد.هر کدام از پادری های آلومینیومی یک سانتی و پادری های آلومینیومی دو سانتی دارای مدل های مختلف و گوناگونی هستند که هر کدام مناسب یک نوع کاربری می باشند.
باید گفت که ابعاد و اندازه ی پادری آلومینیومی انتخابی ، به محیط اجرایی آن کاملا بستگی دارد. اگر به طور خلاصه و مفید بخواهیم توضیحی راجب ابعاد پادری و کارایی آن ارائه دهیم ، باید بگوییم که عرض پادری آلومینیومی و یا همان برش های مقطعی محصول ، در کاربرد و عملکرد آن تاثیر آن چنانی ندارد و اغلب جنبه ی زیبایی و تزئینی دارد. به عبارتی در هنگام عبور از روی پادری آلومینیومی ، باید دو نفر که در کنار هم تردد می کنند بتوانند به طور کامل روی پادری قرار بگیرند. عرض 1 متر می تواند اندازه ی مناسبی باشد. معمولا عرض بندی محصول بر اساس محیط اجرایی تعیین می شود. به طور مثال برای اجرای پادری آلومینیومی در جلوی درب ورودی ، بهتر است عرض پادری به اندازه ی درب ورودی تنظیم شود تا از زیبایی بیشتری برخوردار باشد و جلوه ی مناسب تری به محیط ببخشد. در مورد قدم روی پادری آلومینیومی و یا همان طول کار باید گفت مهم ترین مسئله در کاربرد و کارایی محصول ، طول پادری است. هر چه طول پادری آلومینیومی بیشتر بوده و اندازه ی آن بزرگ تر باشد ، در هنگام تردد ، تعداد دفعاتی که پا بر روی پادری آلومینیومی قرار می گیرد بیشتر بوده و انتظار نظافت کامل تری از پادری آلومینیومی می رود. ابعاد 1.5 متر برای قدم روی پادری ، می تواند مناسب و کاربردی باشد.
برای اجرای پادری بر روی پله های ورودی و راه پله ، می بایست ابعاد پادری آلومینیومی به صورتی تنظیم شود که تمام سطح مقطع پله را از لحاظ طولی پوشش بدهد. در مورد عرض پادری آلومینیومی هم باید گفت که اطراف اگر پله های ورودی ، نرده تعبیه شده باشد. بهتر است که عرض پادری به میزانی گرفته شود که تا نزدیکی نرده ها را پوشش دهد. زیرا افراد کم توان و سالمند ، کودکان و خردسالان و همچنین در شرایط بارندگی و لیز بودن پله ها ، افراد برای تردد از پله های ورودی ، اغلب از نرده ها کمک گرفته و تردد می نمایند. در صورت نبودن نرده ، عرض پادری آلومینیومی می تواند به هر ابعادی که می خواهید باشد. اگر پله های ورودی به پارگرد ختم شود و پادری آلومینیومی در پاگرد نیز اجرا شده باشد ، بهتر است عرض پادری های پله ، هم اندازه ی عرض پادری پاگرد باشد. این امر در زیبایی هر چه بیشتر محیط و محصول کمک شایانی می نماید.
برای پاسخ به این سوال باید گفت که پادری آلومینیومی هم می تواند در محیط بیرونی اجرا شود و هم در محیط داخلی !!! تفاوت پادری آلومینیومی محیط بیرونی با پادری آلومینیومی محیط داخلی در رویه ی محصول می باشد. یعنی موکت و یا pvc که رویه ی پادری را پوشش می دهد. معمولا پادری که در محیط داخلی تعبیه می شود باید تمام موکتی باشد تا رطوبت گیری و خاک گیری مناسبی داشته باشد و پادری آلومینیومی که در محیط بیرونی اجرا می شود می تواند تماما از pvc بوده و یا تلفیقی از مدل موکتی و pvc. به طور کلی بهتر است که پادری آلومینیومی هم در محیط بیرونی اجرا گردد و هم در محیط داخلی. به این صورت که پادری آلومینیومی محیط بیرونی ، مدل pvc و یا pvc موکت باشد و در محیط داخلی پادری آلومینیومی کاملا موکتی اجرا گردد.
شیار های عرضی pvc به خوبی حالت زبری و سایندگی دارند. این حالت pvc باعث می شود تا در هنگام تردد از روی پادری آلومینیومی دارای PVC ، آلودگی و مواد زاید درشتی که به کف کفش چسبیده است به خوبی توسط همین pvc ها گرفته شود. همچنین وجود pvc باعث می شود تا پادری آلومینیومی علاوه بر نظافت ، اصطکاک نیز داشته باشد و به خوبی مانع لیز خوردن باشد. از این رو پادری آلومینیومی تمام pvc و یا پادری آلومینیومی pvc موکت ، اغلب برای محیط های بیرونی مناسب می باشند. در مورد پادری آلومینیومی موکتی هم بایید بگوییم که با تئجه به الیاف موکت ، بهترین حالت خاک گیری و رطوبت گیری را دارند و مناسب محیط داخلی می باشند. همان طور که در قسمت قبل ذکر شد ، بهتر است پادری هم در محیط بیرونی و هم در محیط داخلی اجرا گردد. با این کار هم طول و قدم روی پادری افزایش می یابد و هم نظافت و گردگیری توسط پادری های آلومینیومی به طور کامل تری صورت می گیرد.
پادری های آلومینیومی در بین مشتریان عزیزمان به پادری صنعتی نیز معروف هستند. لغب صنعتی که برای این قبیل پادری در نظر گرفته شده است ، به خاطر کارایی منحصر به فرد آنهاست. به طور کلی کاربرد و کارایی این پادری ها با میزان تردد محیط اجرای شده رابطه ی عکس دارد. هرچه تردد محیط کمتر باشد ، مسلما کارایی پادری برای سالیان بیشری می باشد. در مورد شاسی محصول باید گفت که عمر مشخصی نداشته برای سالیان بسیار زیادی ، کارایی خود را از دست نمی دهند و بدون تغییر باقی می مانند. موکت رویه هم کاملا قابل تعویض بوده و در صورت نیاز می تواند موکت قدیمی جدا شده و موکت جدید جایگزین آن شود.
آلومینیوم مصرف شده در پادری آلومینیومی ، از بهترین نوع موجود در بازار می باشد. استفاده از آلومینیوم 6061 آنودایز شده در پادری های آلومینیومی به مقاومت هر چه بیشتر محصول اجرایی کمک شایانی می نماید. آلومینیوم در شرایط جوی طبیعی مانند بارش و بارندگی ، تابش نور خورشید ، سرما و گرما و... دچار هیچ گونه تغییر نشده و به هیچ وجه فرسوده و پوسیده نمی شود. با این وجود آلومینیوم مصرفی در پادری های آلومینیومی پاخور ، با عملیات آنودایزینگ ، مقاوم تر شده تا کارایی آن ها برای سالیان متوالی بوده و هیچ اتفاق و تغییری ، پادری آلومینیومی پاخور را تهدید ننماید.
موکت مصرف شده در پادری آلومینیومی پاخور ، از نوع موکت 100% پلی پروپیلن بوده که کاملا آنتی باکتریال می باشد. این موکت ها کاملا آنتی اسلیپ و یا ضد کوبش می باشند. تاحدی که در تردد های بالا هم سالیان سال بدون تغییر و مانند لحظات اولیه ی کارکرد خود باقی می مانند. با توجه به نوع الیاف موکت پادری آلومینیومی ، آلودگی جذب شده توسط پادری ، به هیچ وجه به داخل الیاف آن نفوذ نکرده و تنها در فضاهای خالی و انبارک های موکت محفوظ می ماند. به همین خاطر با ساده ترین روش های شست و شو و یا حتی آب فشار قوی ، کاملا تمیز شده به حالت اولیه ی خود باز می گردد. این موکت ها در بازار به موکت های p.p نیز معروف هستند.
با توجه به نوع مواد اولیه ی مصرفی در تولید پادری آلومینیومی شرکت پاخور که از بهترین های موجود در بازار است ، این شرکت تمامی محصولات تولیدی خود را تا 12 ماه ضمانت کرده و در صورت بروز هر گونه اتفاقی در اولین فرصت برای تعمیر آن اقدام می نماید. خدمات پس ار فروش شرکت پاخور تا 5 سال از تاریخ فاکتور محاسبه می گردد.
نظافت اصلی پادری های آلومینیومی ، توسط جارو برقی صورت می گیرد. یعنی در همان حالتی که پادری اجرا شده است ( چه به صورت توکار و چه به صورت روکار ) با استفاده از جاروبرقی می توان تمامی آلودگی و مواد زاید جمع آوری شده توسط پادری را نظافت نمود. پادری های آلومنیومی برای شست و شو هیچ گونه مشکل و محدودیت نداشته و کاملا قابل شست و شو می باشند. هر چه فاصله ی زمانی نظافت دوره ای پادری آلومینیومی کمتر باشد ، عمر مفید پادری بالاتر بوده و کارایی موکت برای رطوبت گیری و خاک گیری بیشتر می باشد.
اگر محیط اجرایی پادری توانایی تغییرات و یا اصطلاحا توانایی بنایی را داشته باشد ، بهتر است پادری آلومینیومی به صورت توکار اجرا گردد. برای این کار باید نسبت به ابعاد و اندازه ی پادری آلومینیومی مد نظر ، چاله ای در زمین حفر کرد. ارتفاع چاله ی حفر شده باید با توجه به ارتفاع پادری انتخابی ، یعنی یک سانت و یا دو سانت ، تنظیم شود. بعد از قرار دادن پادری آلومینیومی در این چاله ، کفپوش آلومینیومی با سطح تمام شده ی ساختمان همتراز می شود. اجرای پادری آلومینیومی به صورت روکار بدون هیچ مشکلی بوده و به هیچ تغییری در کف ساختمان نیازی نیست. برای از بین بردن ارتفاع پادری آلومینیومی و هر گونه خطر آفرینی آن به خاطر پاگیر بودن ، رمپ های شیبدار آلومینیومی در اطراف و محل های تردد پادری تعبیه می شود. این رمپ ها مانند قاب اطراف پادری آلومینیومی را دربر گرفته و مانع تکان خوردن پادری می شود.
برای شکیل تر شدن پادری و بخشیدن جلوه ی مناسب تر به محیط اجرایی ، بهتر است در انتخاب رنگ پادری آلومینیومی دقت نمود. پس با انتخاب رنگ بندی مناسب و هماهنگ با دکوراسیون ساختمان ، جلوه ی مناسب تری به محیط اجرایی پادری آلومینیومی می توان بخشید. همچنین ابعاد و اندازه ی پادری نیز در زیبایی آن تاثیر نسبی دارد. تجربه و نظرات مشتریان عزیز ثابت کرده است معمولا پادری های آلومینیومی که به شکل مستطیل هستند ، از پادری هایی که به شکل مربع هستند از زیبایی بیشتری برخوردار هستند. همچنین شکل هندسی پادری آلومینیومی هم می تواند جلوه ی مناسبی به محیط ببخشد. شما عزیزان می توانید پادری آلومینیومی را به صورت نیم دایره ، دایره ، مثلث و سایر اشکال هندسی طراحی کنید تا از زیبایی بیشتری برخوردار باشند. لازم به ذکر است در این حالت می بایست پادری به صورت توکار اجرا گردد. همچنین میتوان در اطراف پادری آلومینیومی با استفاده از پروفیل های LED دار ، نور دهی مناسبی ایجاد نمود که در زیبایی محیط اجرایی و همچنین پادری آلومینیومی تاثیر فوق العاده زیادی دارد.
شرکت پاخور برای در نظر گرفتن تمامی سلیقه های شما سروران گرامی ، تعداد 7 رنگ مختلف موکت و تعداد 3 رنگ مختلف PVC را برای اجرا در پادری های آلومینیومی در نظر گرفته است تا به راحتی پادری های آلومینیومی بتوانند با هر نوع سلیقه و دکوراسیونی هماهنگ شوند. لازم به ذکر است انتخاب رنگ بندی می تواند به صورت تک رنگ و یا ترکیبی از رنگ های موجود باشد.
خیر !!! رنگ بندی مختلف پادری آلومینیومی فقط و فقط جهت زیبا نمودن محیط اجرایی و هماهنگی با دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان می باشد و هیچ گونه تاثیری در کارکرد و کارایی و قیمت تمام شده محصول ندارد.
پادری های آلومینیومی می توانند به صورت لوگو دار هم اجرا گردند. اجرای پادری به صورت لوگو دار با روش چسباندن تکه های موکت در کنار هم صورت گرفته و به هیچ وجه به صورت چاپ نمی باشد. درج لوگو به روش چاپی ، ماندگار نبوده و به مرور زمان ، لوگو از روی پادری محو می گردد. در این روش می بایست پادری آلومینیومی دو رنگ باشد ، یعنی یک رنگ به عنوان رنگ زمینه و یک رنگ متضاد هم برای اجرای لوگو انتخاب گردد. با توجه به عدم چاپ لوگو بر روی پادری ، لوگوی انتخابی باید دارای جزئیات اندک باشد. شایان ذکر است برای هر چه بهتر دیده شدن لوگوی پادری آلومینیومی ، باید مدلی از پادری ها انتخاب شود که از تراکم موکتی بالایی برخوردار باشند و فاصله ی بین موکت ها و پروفیل ها حدالمقدور کم باشد. پادری آلومینیومی دو سانتی تماما موکت برای این امر مناسب ترین مدل ممکن است.
ریل های مگنتی یه محصول برای نصب چراغ های مگنتی هستن که جنس اونا از آلومینیوم با آلیاژ 6063 هستش
خیر . با توجه به چراغ هایی که داخل ریل های مگنتی استفاده میشه این ریل ها به منبع تغذیه وصل میشن
رنگ ریل های مگنتی فقط به رنگ مشکی هستش اما در صورت سفارش با ابعاد بالا میشه رنگ بندی های متفاوتی موجود کرد
بله ریل های مگنتی موجود هم به صورت توکار هستن و هم به صورت روکار
ریل های مگنتی به صورته شاخه ایه و شاخه های 3 و 6 متری دارن
48 ولت هستن
بله میشه از ریل های مگنتی در محیط های بیرونی هم استفاده کرد
ریل های مگنتی شرکت تولیدی پاخور با ابعاد استاندارد هستن و ماژول ها با سایز استاندارد بهشون میخوره ولی اگه سایز غیر استاندارد داشته باشن به ریل های نمیخوره
ریل های مگنتی ما محدود به مکان خاصی نیستن برای همه ی مکان ها کاربرد دارن
استفاده از چراغ های مگنتی بستگی به ابعاد ریلی که استفاده کردید و منبع تغذیه ای که برای ریل های مگنتی خودتون تهیه کردید دارید .
هر دوی این محصولات از بهترین محصولات برای نور پردازی و روشنایی محیط هستن اما ریل ها و چراغ های مگنتی به دلیل خاصیت مغناطیسی که دارند میشه چراغهای مگنتی روی ریل ها جا به جا کرد یا چراغ هارو از ریل خارج کرد